Pilsnieuws.nl opnieuw bedreigd door Snack-nieuws.nl

Pilsnieuws.nl opnieuw bedreigd door Snack-nieuws.nl

Dit is een direct verslag van de redactie. De afdeling personeelszaken is momenteel bezig met de afhandeling van dit incident; bij verdere ontwikkelingen brengen wij u per brief op de hoogte.

Afgelopen nacht zijn diverse leden van de redactie van Pilsnieuws.nl voor de tweede keer deze maand telefonisch bedreigd via hun privé-nummer. Wij hebben meer dan genoeg aanleiding om te geloven dat de redactie van Snack-nieuws.nl hier wederom achter zit.

De dreigementen waren veelal gehuld in onschuldig lijkende taal. Er kwamen meerdere malen zeer persoonlijke aanvallen voorbij. Vanwege de inhoud van de dreigementen en de privacy van onze collega’s kunnen wij niet alles openbaar maken. Enkele uitspraken die gemeld zijn:

  • “We komen binnenkort langs hoor”
  • “Samen een ‘hapje’ eten”
  • “Een zakelijke ‘samenwerking’ aangaan”
  • “Ik wil je wel eens persoonlijk ontmoeten”
  • “Geniet van je avond, ouwe p*lsdrinker”

Sinds eerdere incidenten hebben wij onze collega’s aanbevolen om de confrontatie zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Dit mede naar aanleiding van het escalerende conflict dat onstond toen één van onze collega’s in een geëmotioneerde bui de term “snackgek” in de mond nam.

Wij willen duidelijk maken dat Pilsnieuws.nl met trots haar missie blijft vervullen. Onze bedrijfsarts Karel “Dr. Feelgood” Pilsraad heeft momenteel meerdere van de slachtoffers in behandeling, waardoor het kan zijn dat enkele rapportages enige vertraging oplopen. Wij proberen in ieder geval de normale gang van zaken zo snel mogelijk te hervatten.

Dit belangrijke nieuws delen:

Pilsnieuws Redactie