Het mysterie van de Verdwenen Gele

Het mysterie van de Verdwenen Gele

In de nacht van 19 op 20 augustus is in Heerhugowaard op camping De Kratstapel een gele rakker verdwenen. Eigenaar en lokale kerk-DJ Herman Man zegt aangedaan te zijn door het incident.

Herman: “Ik en mien vrouw zaten ’s avonds rustig een potje Bridge te spelen met respectievelijk een pilsje en wijntje op de tafel nedergezet. Toen ik terugkwam van een kortstondige urinelozing was mijn consumptie nergens meer te bekennen. Mien vrouw zegt dat ze niks gezien heeft.”

Politiekorps luitenant Snikkelbaerd heeft reeds een onderzoek ingesteld. Hij hoopt binnen afzienbare tijd de inmiddels lauwe ketser terug te vinden.

Herde Man-Manus, de vrouw van Herman, claimt niks gezien te hebben: “Ik heb niks gezien.” Campinggangers en omwonenden zijn inmiddels ingelicht en enkelen hebben uit voorzorg het gebied verlaten.

Dit belangrijke nieuws delen:

Peter Bovengisting

Peter is vanaf de geboorte al in dienst bij pilsnieuws. Een echte rot in het vak dus. Met een vlijmscherpe pen kan je van hem de nieuwste nieuwtjes betreffende pils verwachten. Daarnaast is hij (met een glaasje te veel op) niet vies van een maatschappijkritisch artikel op z'n tijd.