ONSCHULDIGE Henry vecht voor zijn leven in het ziekenhuis

ONSCHULDIGE Henry vecht voor zijn leven in het ziekenhuis

Ondanks het feit dat Pilsnieuws.nl de belangrijkste bron voor bierliefhebbend Nederland is, kan het soms nog wel lastig zijn om een stabiel en ver-boven-modaal inkomen te garanderen door het schrijven voor deze website.

Weliswaar weten wij voor maar liefst 200% zeker dat, naar alle waarschijnlijkheid, dit komt omdat verscheidende partijen reclames voor ons weten te weren (wij kijken naar jullie “SNACKNIEUWS” met jullie MORA sponsordeal van €94.000,-). Vanwege dit gegeven is het voor een klein deel van het personeel, welgeteld 4.9%, lastig om te leven vanuit de riante inkomsten die Pilsnieuws hen kan uitbetalen.

Henry, ook wel “Adje”, valt helaas onder deze groep en moest, tot recentelijk voorheen, teren op extra inkomsten. Nu is het spijtige nieuws uitgekomen dat hij zijn werkzaamheden bij het Medisch Centrum Wijnegem per direct moet stopzetten.

SMAADCAMPAGNE

Medisch Centrum Wijnegem, ook wel MC WIJN in de volksmond, wist van het feit dat Henry al jarenlang schrijft voor Pilsnieuws. Henry’s voorkeur voor goudgeel goed was niet onbekend bij MC WIJN. Sterker nog; het bleek een van de belangrijkste redenen te zijn dat hij daar werd aangenomen in 1997.
Als betrouwbare werknemer had Henry geen enkele aanklacht aan zijn broek, los van de zaken in 2008 en 2009 door overmatig pilsgenot op het dak van het gebouw en de daaropvolgende aanklachten van geluidsoverlast. Het noodlot sloeg helaas toe op 14 maart 2022 toen er een smaad campagne vanuit de directie startte om hem uit zijn post te helpen.

De zogenoemde aanklachten zouden gaan over het vervangen van plasma door pils bij bloed patiënten, gouden rakkers als vervanging voor antibiotica, swastika’s geschilderd op de voordeur en ongerelateerde bommeldingen bij de directie.

Henry wilt zich van bijna al deze claims distanciëren en beweert dan ook hier niet actief aan meegeholpen te hebben. Het Algemeen Dagblad beweert in hun triest en onsympathieke dagblad dat er meerdere doden zijn gevallen. Waar zijn deze doden? Waar zijn ze van af gevallen? Hoe weet het AD dit exact?

Juist. Dat weten ze niet. Het blik moet de aankomende periode boven water komen drijven. Daar zal de redactie voor zorgen.

Dit is een toevoeging van de redactie van Pilsnieuws.nl:
Ondanks het feit dat Adje nog niet ontoerekeningsvatbaar is verklaard kunnen wij onze veiligheid niet garanderen.

Dit belangrijke nieuws delen:

Henry “Adje” Blikhoven

Henry "Adje" Blikhoven gaat al jaren mee als correspondent voor Pilsnieuws en maakt furore met zijn scherpe artikelen. Dé rots in de branding voor bierliefhebbend Nederland.