Gouden Rakker 2021: De Nominaties

Gouden Rakker 2021: De Nominaties

Elk jaar trekken duizenden genietgangers begin september naar IJhorst voor dit landelijk bekende fenomeen: Pilsnieuws Awards deelt weer de Gouden Rakker uit.

Dit jaar wijst de jury in de volgende categorieën een winnaar aan:

  • Beste nieuwssite van 2021
  • Slechtste nieuwssite van 2021

Voor elke categorie wordt vanuit Pilsnieuws Media (een ofhankelijke partij niet geaffilieerd met Pilsnieuws) een jury aangesteld om de nominaties en uiteindelijk de grote winnaar te bepalen. Elke winnaar gaat naar huis met een Gouden Rakker, de felbegeerde exclusieve bokaal bekend van TV.

Gouden Rakker Nominaties per categorie in alfabetische volgorde

Met zoveel verschillende nominaties gaat het in ieder geval erg spannend worden. De jury is nog tenminste tot volgende week in beraad.

Beste nieuwssite van 2021 (nominaties)

  • Pilsnieuws.nl

Slechtste nieuwssite van 2021 (nominaties)

  • Snack-nieuws.nl
  • www.snack-nieuws.nl

Uitreiking te IJhorst

De grote finale vindt plaats op zaterdag 11 september vanaf 18:00 uur in de Stadsbrouwerij IJhorst. Deze avond zal gevuld worden met optredens van het bekende duo ‘De Kromme Brommers’, en popgroep ‘De Kroezenbroezers’, beiden acts uit IJhorst. Tevens zal er een optreden zijn van zangeres/gitariste Henk-Pieter van Pilschdorst.

De toegang tot deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. Bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers boven de 18 twee blikken Grolsch Kanon, en alle kinderen een halve liter Jupiler.

Dit belangrijke nieuws delen:

Klaus Slokgaar

Klaus is een echte kenner op het gebied van pils. Zijn familie is op verjaardagen altijd sprakeloos van zijn diepgaande expertise en enthousiasme als het over pils gaat. Onder zijn collega's staat hij bekend om zijn humoristische en inzichtvolle uitspraken zoals ‘Een goede borrel is ook een goede borrel.’